3 ceasuri de damă simple, dar de efect

You may also like...

9 Responses

 1. Tudose Angela spune:

  Îmi plac sugestiile tale. La un ceas Fossil, exact modelul tău visez și eu de câțiva ani. Sper c-o vedea cineva dorința mea, că tot se apropie ziua mea 🙂 Eu port unul no-name, cu un cadran cu globul pământesc, iar pe secundar e un avion care se învârte. De când l-am primit, nu mă desprind de el. Sugestiv, deh…. 🙂

 2. Eva Anca spune:

  Chiar foarte faine sunt. Eu nu am niciun ceas. Poate o să îmi caut unul de pe site.

 3. Illusion spune:

  Eu le-aș alege pe toate. Ceasurile cu brățară metalică sunt pasiunea mea. Mereu port unul… Mă rog, doar la plajă nu port. În rest, port chiar și la evenimente, deși cică nu se potrivesc cu ținutele festive.

 4. Elvira spune:

  Culmea, tot mă gândesc la un ceas nou. Acum am unul de la Lidl, de doi bani dar care merge perfect. Înaintea lui am avut unul cu două ceasuri lipite, două cadrane ambele funcționale. Era magnet pe oriunde mergeam ? Eu ziceam că e de pe vremea lui Constantin Tănase , davai ceas ! Toată viața am avut ceasuri haioase, nu scumpe dar plăcute așa că nu mă regăsesc cu unul normal ?

 5. Eu votez pentru Fossil, mi se pare de vis. O să trec și eu pe lista moșului, că doar am trecut de jumătatea anului și trebuie să ne scriem din timp scrisorile.

 6. Dana spune:

  Desi nu port, imi plac ceasurile de mână. Am primit unu cadou de majorat, însă nu îl mai am. Ceasurile alese de tine sunt toate frumoase, însă şi mie îmi place modelul Casio.

 7. Andreea Boitan spune:

  Clar Fossil. Mi se par cele mai mișto din toate punctele de vedere. Modelul ales de tine este simplu și elegant. Fossil este marca mea favorita de ceasuri. Are ceasuri deosebite la un preț relativ accesibil și materiale de foarte buna calitate.

 8. Adriana Ivan spune:

  Mie îmi plac tare ceasurile, dar nu ma îndur să dau mult pe unul 😀
  Cred că pe al doilea l-aș alege.

 9. Dimitrina spune:

  Deci, adooorr ceasurile, în special cele smart. De când merg la sală cu prietenul, mereu urmăresc pe el câte kcal am ars, câți pași am făcut și în aplicația Strava ce ritm cardiac am avut atunci când am făcut antrenamentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *