Alege un nuanțator de păr pentru o schimbare rapidă de look

You may also like...

15 Responses

 1. Inna Alina spune:

  Sincer nu stiam aceste informatii si chiar ma incanta sa incerc si eu un nuantator de par!

 2. carmen alexa spune:

  De multe ori ma gandesc la culori mai calde pentru parul meu, dar negrul nu se lasa cu una cu doua acoperit. 😛 Mai mult ca sigur dupa cateva luni fara revopsire, voi cauta si eu un nuantator sa vad daca reusesc sa fac ceva 🙂

 3. Imi plac nuantatoarele dar nu se lipesc de parul meu. Sau ce se lipeste da numai in roscat urat. Am inteles ca numai la saloanele profesioniste pot sa puna un picment de neutralizarea a acestui efect. Eu as vrea tot ce tine de mov, verde, albastru. Dar… nu merge. In liceu eram adepta rimelului d epar. Eram singura tacanita de la petrecerea de sf de clasa a 8-a ce avea albastru in par.

 4. Dana spune:

  În liceu foloseam și tare mulțumită eram. Nu prea am curaj sa schimb drastic culoarea parului, nu știu dacă m ar avantaja. Nuantatorul pare soluția cea mai buna pentru teste. ?

 5. Initial l-am cumparat pentru Untold, dar apoi mi-a placut schimbarea de look si am recidivat de mai multe ori. Chiar daca n-am prea iesit de o jumatate de an din casa , am in baie doua nuantatoare; unul albastru si unul roz. :))

 6. Si eu tot pe nuantator merg, vreo doi ani la rand am fost roscata, ehee ce vremuri

 7. Mihaela spune:

  Am folosit nuantator de par atunci cand aveam parul foarte lung si nu imi doream o schimbare permanenta a culorii si mi-a placut mult rezultatul, insa acum folosesc vopsea permanenta, dar e adevarat ca nu mai am aceeasi libertate de a-mi schimba look-ul.

 8. Ana Maria B spune:

  Si eu ma gandeam sa folosesc nuantator. Pana acum nu m-am vopsit deloc si nu prea stiu ce alta culoare m-ar avantaja. Asa ca un nuantator ar fi mai potrivit pentru inceput.

 9. Ioana S Pavel spune:

  Am folosit și eu nuanțator o singură dată și pentru că am ales culoarea greșit, nu s-a văzut mare diferență pe părul meu. :))

 10. Eva Anca spune:

  Am folosit acum cativa ani. Cred ca mai degraba as folosi un nuantator, vopsea nu mai vreau.

 11. Asaftei Simona spune:

  Nu am folosit niciodată nuanțator,dar mi-ar plăcea să încerc !

 12. Adriana Ivan spune:

  Nu am folosit până acum, dar pare o idee bună pentru fricoase, așa ca mine .

 13. Carmen spune:

  Si eu am ales nuantator cand am dorit schimbari radicale si bine am facut :)) Tot blondul este viata mea.

 1. ianuarie 12, 2021

  […] a trunchiului. Fustele și rochiile trebuie să fie drepte sau conice.  Nu există restricții de culori în privința acestei siluete, însă, hainele mulate nu sunt […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *