Arhitect pentru o zi, vreau să vindec amintiri

You may also like...

52 Responses

 1. Adriana Ivan spune:

  Nu ai vrea sa știi cum arată spitalul din orașul meu. Mă bucur că au început să modernizeze secțiile.

 2. coco spune:

  hmmm, nici spitalul municipal din orasul meu nu este in buna stare, se cere neaparat unul nou!!! degeaba sunt modernizate unele sectii, este greu sa scapi de bacteriile din pereti!

 3. Nici spitalul din orașul în care stau eu nu arată foarte bine, îmi place foarte mult tot ceea ce ai scris în articol!

 4. Cotic Maricica spune:

  Un articol care mi-a adus lacrimi în ochi! Felicitări din suflet ?

 5. Iuliana spune:

  Un articol plin de speranta ! Poate cândva vom avea parte măcar de jumătate din ceea ce visam!

 6. Didi grigorici spune:

  Un articol plin de speranță! Felicitări!

 7. Didi spune:

  Felicitări!

 8. NITA DIANA spune:

  Mă bucur că ai abordat și acest subiect, chiar sunt necesare ceva îmbunătățiri. Din ce știu, s-a mai investit în anumite secții ale spitalului.

 9. Simona spune:

  Groaznic dar adevarat. Si cand te gandesti pe ce sunt cheltuiti banii publici… Foarte bun articolul.

 10. Foarte tare articolul. ♥️♥️ Succes la SuperBlog! ?

 11. Corina spune:

  Spitalul arata si la noi cam la fel…
  Dar sa stii ca ieri s-au plantat in tot orasul panselute, de toate culorile, mii de panselute peste tot! Recunosc, e frumos, dar cand esti bolnav parca nu-ți mai arde de panselute, de culori, de frumos, de nimic…

 12. chiar e o idee mult mai buna, aceea de a renova un spital… pacat ca orice ar fi, statul, care ar trebui sa aiba grija de ele, nu prea se implica…sau se implica insuficient

 13. Mihaela spune:

  Si la noi in Brasov s-au mai renovat spitalele dar tot mai gasesti cate unul vai de mama lui, cum e cel pentru bolnavii de plamani. Dar speranta moare ultima.

 14. Foarte frumoasa ideea articolului, de spitalele de la mine din oras ce sa mai zic ?.

 15. Madalina Oros spune:

  In sfarsit incep si lucurile sa se miste prin orase! Foarte fain scris articolul!

 16. paula sosoi spune:

  Frumos articol eu cred ca as opta sa incep cu un proiect de proportii mici, sotul este expert in constructii, asa ca eu am cunostinte doar de novice 🙂 Poate as face o casa pentru inceput 🙂

 17. Cu siguranta spitalele ar trebui sa fie primele renovate, de ele depinde viata pacientilor..restul mai poate astepta.

 18. Spitalele cred ca lipsesc in mai toate orasele, spitale cu oameni devotati si pasionati, dornici sa ajute oamenii suferinzi.

 19. Știu foarte bine cum sunt spitalele în România. Ar fi minunat să se găsească bani pentru renovarea lor, la fel cum se găsesc pentru biserici ( să mă ierte Dumnezeu, sunt credincioasă, dar prea repede se renovează o biserică, decât un salon de spital)

 20. Am lucrat o perioada intr-un domeniu care implica vizita mea prin toate spitalele din cetru si nordul tarii. Avem niste spitale groaznice, momentan, dar sper totusi ca in viitoar sa se schimbe lucrul acesta.

 21. Ce frumos ar fi sa poti pune in miscare ideile tale!

 22. Spitalele din România sunt sub orice critică, degeaba plătești sănătatea că oricum nu te bagă nimeni în seamă, după ei poți să mori cu zilele dacă nu le dai șpagă sau nu cunoști pe cineva.

 23. sper ca cineva sa citeasca articolul tau si sa faca ceva 🙂 mi-a placut mult acest subiect abordat de tine!

 24. Rokolla spune:

  Ar trebui sa incepem schimbarile cu spitalele, dar ai perfecta dreptate. Ar fi trebuit sa schimbam putin si mentalitatile oamenilor ca sa putem ajunge la nivelul celor de afara

 25. Marylena Radu spune:

  Superb articolul. Din fericire nu am stat prin spitale decat de vreo 2 ori si atunci 2-3 zile, insa am fost vizitator si stiu conditiile.E greu intr-adevar sa renovezi tot odata, dar consider ca se si fura destul de mult in tara asta.Poate daca nu s-ar fura atat, s-ar renova mai mult.

 1. octombrie 24, 2018

  […] Coman – Arhitect pentru o zi, vreau să vindec amintiri – 99 […]

 2. iunie 23, 2020

  […] rolul vitaminelor și multimineralelor în organism. Am fost întotdeauna un copil bolnăvicios și spitalele nu îmi erau necunoscute. Pe lângă problemele mele cu inima, am avut mereu nevoie vitamine suplimentare, neasimilându-le […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *