Cartea lunii noiembrie #21

You may also like...

19 Responses

 1. Mirela Marin spune:

  Noiembrie a fost o lună foarte plină, cu multe activități și probleme neprevăzute. Printre picături am reușit să citesc câte ceva, nu ca de obicei, iar cartea pe care aș alege-o ar fi ”Pasiune și onoare” – Mary Jo Putney.

 2. Am vazut atatea carti pe care as vrea sa le citesc si eu, dar nimic nu mi-a facut cu ochiul mai mult ca bunatatile alea din poze :))

 3. Am sa caut romanele astea si am sa le citesc, m-ai facut curioasa! Cecilia mai ales, e genul de roman care l-as citi strict de curiozitate…sa vad ce iese de pe mana unei femei…

 4. Ana Maria spune:

  Nu prea am mai avut timp de citit in ultima perioada, dar articolul tau este foarte interesant. Felicitari!

 5. Ana Maria spune:

  Nu prea am mai avut timp de citit in ultima perioada, dar articolul tau este foarte interesant. Multumim pentru recomandari!

 6. Cred că la mine pot vorbi de seria lunii noiembrie, si anume After. Mi-a placut destul de mult, desi am si alte carti bune citite in luna anterioara!

 7. Mihaela spune:

  ACOLO UNDE FEMEILE SUNT REGI DE CHRISTIE WATSON a fost pentru mine cartea lunii noiembrie, poate chiar cartea anului 2018. Am citit si eu Cosmarul si mi-a placut foarte mult, atat de mult incat mai vreau sa citesc si alte carti de J. Saul.

 8. Am citit câteva cărți în luna noiembrie, preferata mea este 12 zile de Crăciun.

 9. Frumoasă listă, felicitări! <3

 10. Deja eram convinsa ca ai citit o multime de carti, ca in fiecare luna. Am descoperit niste titluri foarte atractive.

 11. Mie mi-au placut cartile lui Arion. Imi place maxim cum scrie.

 12. Paula Ion spune:

  Abia astept sa-mi soseasca coletul cu cartea Puterea 😀 Pana ajunge cred ca reiau primul volum astfel incat sa nu trebuiasca sa stau sa-m i amintesc ce si cum :))

 13. Rokolla spune:

  Imi plac articolele de acest gen pentru ca asa imi notez si eu cateva titluri

 14. Deja sunt invidioasa pe tine! 🙁 eu n-am reusit nici sa termin cartea inceputa :((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *