Coliba unchiului Tom – Harriet Beecher-Stowe – rezumat Amira

You may also like...

13 Responses

 1. Toma Tantica spune:

  Ador cartea asta…ma invatat multe lucruri..am si plans am si ras ..foarte multe sentimente mi-a rascolit…Multumesc ca in sfarsit o vad aici…As citi-o de o mie de ori ..

 2. Adriana Ivan spune:

  Eu nu am citit-o, dar voi avea grijă ca Maia să o citească când va avea vârsta potrivită.

 3. Una dintre cărțile mele preferate din toate timpurile. <3 Felicitări, Amira! <3

 4. Oana Durican spune:

  Mi-ai amintit de copilărie… da, si eu am citit Coliba… si acum, ca adult, ma intreb de ce pe vremea aceea (văd că și azi!) erau lecturi obligatorii niște cărți atât de triste precum Cuore, Coliba.., Singur pe lume și altele de același gen??? Adică, nu știu, dar eu cred ca am fost intrucâtva marcată de aceste lecturi atât de triste și de deznădăjduite. Cred ca pentru un copil alt gen de carti ar trebui să predomine.

  • Într-adevăr, cărțile triste ne marchează. Însă, eu cred că e necesar să le citim și pe astea. Nu e totul chiar roz în viață și nu trebuie să trăim într-o bulă. Da, poate că ar trebui să începem la vârste nu așa de fragede…

 5. Ma bucur sa aud ca Amira s-a bucurat de lectura. Se pare ca varsta este un factor decisiv pentru a intelege pe deplin o carte.

 6. Mihaela Curea spune:

  Cartile cu negrii sunt printre preferatele mele, am citit aceasta carte de 3 ori si mi se pare la fel de minunata de fiecare data.

 7. Rokolla spune:

  Ce pot sa zic … Coliba unchiului Tom a fost una din lecturile obligatorii de la scoala. M-am cam chinuit cu ea ca nu o citeam cu drag, dar cand o vad pe Amira atat de entuziasmata parca ma face s-o recitesc acum poate o vad cu alti ochi

 8. Cat de draguta e 🙂 Mi-a facut ”pofta” de lecturile copilariei. Cred ca am sa incerc sa mai revin la ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *