Copiii bolnavi au nevoie de ajutorul nostru. Donează pe Bursa Binelui!

You may also like...

25 Responses

 1. coco spune:

  o platforma online, interesant! si eu fac bine de cate ori am ocazia, nu ma dau in laturi, sunt oameni mult mai necajiti mereu!

 2. Georgiana spune:

  O initiativa tare frumoasa! Din pacate, sunt prea multi oameni care sufera, care traiesc la limita, de aceea, cred ca ar trebui sa fim buni tot timpul si sa ajutam atunci cand putem. Imi place cum ai abordat aceasta tema!

 3. Cotic Maricica spune:

  Frumos articol!

 4. Alina spune:

  Sincer, cred ca in aceasta perioada, fiecare om trebuie sa fac un gest frumos, pentru copii mai putin norocosi. Merci de pont, cu siguranta voi tine cont si voi incerca sa ofer un ajutor.

 5. ANCA spune:

  Ce frumos ai povestit, imi pare bine ca exista astfel de campanii, pana la urma noi suntem cei care facem aceasta tara mai buna.

 6. Lamiita Petre spune:

  Mereu am facut donatii prin sms pentru copii bolnavi, atat cat am putut eu, mi se pare o metoda comoda si rapida. Este salutara initiativa aceasta si ar trebui luat exemlu de cat mai multe companii credibile si cu potential.

 7. Gogu spune:

  Ma bucur ca BCR ajuta astfel de campanii, daca ei fac un bine ar trebui sa luam exemplu.

 8. Mihaela spune:

  Eu stiu de mult despre Bursa Binelui si pana anul asta am sustinut o Asociatie de la mine din oras care a castigat la Campionatul de bine asa ca am hotarat sa-mi aleg alta pentru la anul, tot locala, care se ocupa de copii strazii, fiindca EU CRED CA ORICE OM MERITA O SANSA.

 9. Dream big little girl spune:

  Ce idee buna si interesanta!

 10. Mirela Marin spune:

  Copiii sunt cei pentru care inima mea se înmoaie întotdeauna deși sunt și adolescenți, adulți, bătrâni pentru care putem face ate o fapta buna. Știu de Bursă Binelui și am susținut câteva cauze, particip la campanii cu ce pot și sunt fericita când primesc un zâmbet drept “recompensa”

 11. Rokolla spune:

  Ar trebui sa ne gandim si la copiii care nu au ce pune pe masa de craciun sau care nici macar nu se gandesc la cadouri. Poate ca ar trebui sa luam in calcul un cadou in plus pe care sa-l oferim unei persoane neajutorate

 12. O inițiativă foarte bună din partea celor de la BCR, dacă mai multă lume ar fi ca ei, lumea ar fi un loc mai bun.

 13. Ma bucur sa aflu ca cei de la BCR s-au gandit la o asemenea initiativa

 14. o intiativa grozava, dar e pacat ca ne aducem aminte de oamenii mai putin norocosi doar in perioada sarbatorilor!

 15. Doina Racoti spune:

  Eu nu am incredere in astfel de ONG-uri, nu sunt ferm convinsa ca banii ajung unde trebuie.

 16. Imi plac astfel de campanii și mă bucur că o bancă cu renume, cum e BCR, s-a implicat. Bravo lor!

 17. Camelia spune:

  Astfel de campanii sunt binevenite oricand, mai ales ca din ce in ce mai multe persoane nu au posibilitati/un acoperis deasupra capului sau alimente!

 18. Andreea Goia spune:

  Eu incerc sa donez lunar o suma de bani pentru copiii nevoiasi, oameni cu boli incurabile si animale din adapost. Si-n fiecare an particip la Shoebox.

 19. Mirela Marin spune:

  Sunt multe cauze pentru care putem face o faptă bună, iar Bursa Binelui tocmai de aceea a luat ființă.
  Felicitări pentru articol!

 20. Si eu am cred la fel, ca este bine ca in tot timpul anului sa ne gandim sa facem fapte bune, nu numai de sarbatori! Mulți oameni au nevoie de ajutor, mult prea mulți! Tocmai de aceea este nevoie de multe fapte bune pe tot parcursul anului.

 21. Kamy spune:

  Ma gandeam si eu sa donez. Chiar ar fi fost o idee sa pot face 2-3 pachetele pentru niste copii saraci pe care sa-i ajut cu hainute, un cadou de craciun si poate ceva de mancare

 22. Campaniile acestea ar trebui promovate pe toata perioada anului. E adevarat ca in aceasta perioada ne dorim ca toata lumea sa fie fericita si o donatie cat de micca poate aduce zambetul pe chipul cuiva necajit.

 23. Da, si eu am donat catre doua cauze pe care le-am simtit mai aproape de suflet!

 24. Roxi Ciobanu spune:

  Desi nu sunt de acord cu oferirea de ajutor si sprijin celor ce au nevoie doar in perioada sarbatorilor, ma bucur totusi ca atunci se mobilizeaza mai multi pentru semenii lor. Macar atat! 🙂

 1. decembrie 9, 2018

  […] Copiii bolnavi au nevoie de ajutorul nostru. Donează pe Bursa Binelui! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *