Crăciunul nu este doar despre cadouri

You may also like...

22 Responses

 1. Ioana spune:

  De cativa ani de zile si eu aleg sa investesc in amintiri, in obiecte simbolice, ai degraba decat in chestii scumpe.

 2. Eva Anca spune:

  Ce frumos! Foarte buna alegere sa investesti in amintiri, sunt nepretuite!

 3. Doina Racoti spune:

  Craciunul intotdeauna mi-l petrec acasa, cu familia, alaturi de bradul impodobit.

 4. Ai mare dreptate. Mereu amintirile sunt mai importante decat lucrurile. Trebuie sa invatam sa ne bucuram de lucururile mici.

 5. Oana spune:

  Cu astea ramanem, cu amintirile, trebuie sa invatam sa ne bucuram de tot ce e frumos in jurul nostru 🙂

 6. Deyutza spune:

  Craciunul e mai mult despre familie decat toate chestiile comerciale , Craciunul mereu il petrec acasa cu familia i cu cei dragi in jurul bradului

 7. Anca spune:

  Sa stii ca incerc sa fac acest lucru decand a venit cea mica pe lume, sa ne bucuram mai mult de oameni decat de lucruri

 8. Mihaela spune:

  Un articol foarte frumos despre spiritul Craciunului, care mi-a incalzit inima. Incerc sa ma bucur mai mult in aceasta perioada de ceea ce am si sa las grijile pentru la anul.

 9. Lamiita Petre spune:

  Avem nevoie de amintiri, avem nevoie de lucruri marunte care sa ne bucure si sa ne faca amintirile cat mai placute. Se spune ca de Craciun, toate drumurile duc acasa si imi place sa cred ca familiile se reunesc acasa de Craciun.

 10. Întotdeauna m-am bucurat de Crăciun, indiferent de problemele prin care treceam. Îmi place să decorez frumos casa și am grijă ca toată lumea să se bucure de sărbători.

 11. Adriana Ivan spune:

  Noi mergem la bunici de Crăciun, dar tot împodobim casa

 12. paula sosoi spune:

  De cativa ani si noi am incercat sa creem amintiri cat mai frumoase de CRaciun, nu doar pt noi dar si pt cea mica. Nu investim in hainute, asta facem de nevoie, dar investim in timp de calitate, jucarii, dulciuri si mancare buna.

 13. Lucrurile simbolice si care trezesc amintiri peste an si an sunt alegerile noastre. Mai importante decat cadourile scumpe sunt amintirile pe care le adunam.

 14. Oana Durican spune:

  Craciunul este despre nasterea Domnului. de fapt, nu am inteles niciodata de ce trebuie sa facem si sa primim cadouri de Craciun. La cadourile intre adulti ma refer, ca atunci cand esti copil si vine un Moș cu sacul plin, parcă e altceva…

 15. Mirela Marin spune:

  Orice am spune, Crăciunul este magie, este despre familie și bucurie, bunătăți și bunătate.
  ai observat că până și aromele sunt altfel de Crăciun?

 16. Catalina spune:

  Craciunul inseamna timpul petrecut cu familia si voie buna! Abia astept sa ajung si eu acasa, sa fac bradul cu sora mea si sa gatesc prajituri cu mama, in timp ce ascultam colinde.

 17. Carmen Alexa spune:

  Exact aceleași gânduri le am și eu transcrise în ultimele zile! 🙂 Ma bucur sa vad ca gandim la fel.

 18. Paula Ion spune:

  Craciun este mult mai mult decat despre cadouri pentru ca amintirile sunt cele care ne trezesc emotii si nostalgii pe parcursul anilor. Cadourile se uita sau se strica, dar fiind vorba de copii, da pentru ei conteaza mai mult cadourile de la MOs Craciun. Si noi am fost la fel, cand eram mici, acum adulti fiind apreciem mai mult atmosfera si cine ne incojoara de Craciun.

 19. Rokolla spune:

  Imi plac amintirile si de fapt cu astea ramai. De fapt cu astea ramai si totusi imi place sa defac cadouri. Imi plac zambetele celor din jur si bucuria de a oferi si a primi ceva. Eu cred ca vreau si un cadou … Mosule … sa nu uiti sa vii cu ceva la mine

 20. Rokolla spune:

  Iubesc sarbatorile in familie si vreau sa zic ca am amintiri atat de frumoase. Imi place sa-mi petrec craciunul in familie si chiar nu pret pe cadouri. Imi place ideea de a avea o masa mare pentru a putea sa ne strangem cu totii

 21. Pentru noi Craciunul este doar acasa cu familia 🙂

 22. Lisac Raluca spune:

  Ai mare dreptaye.Atmosfera care ne incalzeste sufletele..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *