Deodorant, antiperspirant, blocant – Ce diferențe sunt între ele?

You may also like...

33 Responses

 1. Emilia Oana spune:

  Stiam diferentele intre antiperspirant si deodorant, insa notiunea de blocant este noua. Si eu am probleme cu transpiratia, asa ca voi incerca si eu Absolute Dry.

 2. Eu de obicei folosesc antiperspirant solid. Câteodată, doar pentru reîmprospătare mai folosesc și deodorant. Mai mult pentru parfum.

 3. Nicoleta Pahonea spune:

  Nu stiam de aceste diferente.Eu folosesc antiperspirant.

 4. Nu chiar nu stiam de diferentele astea eu..folosesc deodorant NIVEA si Dove imi plac foarte mult..iar eu urassc mirosurile de iti vine lesin..eu nu imi imaginez cum altii nu pot avea grije de ei..de sanatatea lor..

 5. Deyutza spune:

  Super tare, chiar nu staim exact si detaliat care e treaba cu ”antiperspirantele” astea :))

 6. In sfarsit m a lamurit si pe mine cineva, acum inteleg mai bine.

 7. Mihaela spune:

  Nu stiam diferentele dar articolul tau m-a lamurit pe deplin. Eu acum folosesc un blocant pentru ca le-am cam incercat pe toate si nimic nu parea sa functioneze.

 8. Stiam cat de cat diferentele, dar nu atat de detaliat. Eu folosesc deodorant insa chiar am sa incerc un blocant pt ca transpir excesiv.

 9. Stiam diferentele si pot spune ca absolute dry e super, eu m-am inteles tare bine cu el! Cateva zile isi face treaba!

 10. Mirela Marin spune:

  Diferențele sunt clare, eu însă tot nu sunt convinsă că blocantele sunt în regulă.
  Personal înclin spre prima variantă care are ingrediente naturale, deși nu ține foarte
  mult. Cred că îl putem combina cu un deodorant mai fresh.
  Îmi plac cele pe bază de aloe, mi le iau mereu de la ”mama” lor, cu aloe adevărat în compoziție.

 11. Oana Durican spune:

  Nu stiam ca exista o diferenta, si mie, in orice caz, nu mi se pare normal sa blochezi procesul natural de transpiratie. In afara de deodorant, ocazional ma tamponez cu bicarbonat de sodiu dupa spalare si mirosul neplacut al transpiratiei se elimina.

 12. Mihaela Curea spune:

  Deo roll on dermato cosmetic folosesc eu, iar la evenimente mai importante mai apelez la un blocant dar tot dermato cosmetic.

 13. Rokolla spune:

  Trebuie sa recunosc ca este prima oara cand aud de blocant. Mi se pare interesanta combinatia dintre produse si actiunea acestora prin diverse cai de a opri transpiratia. Blocantul mai trebuie sa-l incerc si eu

 14. Corina spune:

  Nu am auzit pana acum de blocant- eu foloseam doar produse din primele doua categorii. Am sa caut si produse de tip blocant. Multumesc pentru prezentare si sfaturi! O vara plina de parfum!

 15. paula sosoi spune:

  Eu cred ca un blocant e prea agresiv, pana la urma trebuie sa transpiram ca sa eliminam toxinele. Daca blocam o functie normala unde se duc acestea? Eu merg pe deo stick 🙂

 16. Eu folosesc antiperspirant, nu as alege un blocant, prefer sa transpir (bine, fara sa put:D )

 17. Claudia L Chivu spune:

  Trebuie sa incerc si eu acest produs, nu am mai auzit de el pana acum!

 1. octombrie 19, 2018

  […] făcut cunoștință recent și tot ce am încercat până acum mi-a plăcut mult.  Puteți citi aici despre antiperspirantul cu aloe vera și aici despre balsamul de buze mentolat, pe care le-am […]

 2. octombrie 1, 2020

  […] ceva timp, am redescoperit deodorantele Dove. Până acum foloseam antiperspirante cu bilă sau gel, dar m-am întors la deodorante și cele de la Dove mi se par cele mai faine. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *