Do you speak Engleză?

You may also like...

29 Responses

 1. Diana Ion spune:

  Adevarul este ca, daca nu stii macar o limba straina, in speta engleza, este foarte greu. Majoritatea angajatorilor o solicita la angajare, si avand in vedere ca foarte multe companii au contracte in afara, chiar este necesara!

 2. Partea cu înjurăturile au folosit-o și ai noștri cu un coleg congolez… I-au spus că, dacă va spune anumite cuvinte profesoarei la examen,va trece, că acelea sunt cuvintele magice… S-au dovedit a fi înjurături 🙂 Foarte fain articol, felicitări și mult succes!

 3. Lamiita Petre spune:

  De engleza, te lovesti la tot pasul, de cum deschizi ochii si pana te culci. Mie imi da mari batai de cap, faptul ca nu stiu engleza.

 4. Eu stiu engleza bine, dar tot imi doresc sa o reiau si sa imi imbunatatesc vocabularul.

 5. Engleza este una din limbile straine pe care oricine trebuie sa le stie, este foarte importanta!

 6. Antoaneta spune:

  Eu as dori sa exersez mai mult, dar, in afara de pustii mei, nu am cu cine sa vorbesc in engleza. Ma mai trezesc uneori ca vorbesc singura in engleza, de zici ca am luat-o razna 🙂 ))))

 7. E bine sa stii o limba straina, mai ales engleza! Te lovesti de ea la tot pasul! Si va spun ca-i tare greu pentru cei care nu stiu o boaba…

 8. Intr-o multinationala exista mobilitate: cea a investitorului, a distribuitorului, a producatorului sau a angajatului si toti trebuie sa comunice. Toate acestea vor ridica probleme daca angajatii nu au macar cunostiinte minime sau in majoritatea cazurilor o pregatire adecvata.

 9. Gandesti foarte bine. Nu multe persoane care intentioneaza sa intemeieze o afacere se gandeste sa-si instruiasca personalul. Ai ales o firma cu renume si sigur vei pune niste baze solide viitoarei afaceri

 10. Hai tu, ca mosuletul a tinut cont de regula generala: intr-o limba straina prima data inveti injuraturile :P. Nu e vina lui :))

 11. E foarte important sa stii o limba straina, mai ales daca e sa ai firma!

 12. maria ancuta spune:

  Asfel de cursuri ar trebui urmate in toate firmele care se respecta. Mult succes cu acest articol.

 13. Foarte frumos articolul! Pentru mine cel mai greu este sa inveti engleza o persoana care vorbeste romengleza deja! Stie o multime de cuvinte, razlete, o gramada de greseli si iti este greu sa il duci la un nivel la care sa invete structura si regulile, fara sa simta ca se plictiseste si nu avanseaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *