Gama Aslavital Mineralactiv m-a scăpat de acnee

You may also like...

12 Responses

 1. eu tin minte ca eram in liceu si aveam fruntea si barbia bombardate de cosuri. Mi-a luat mama o masca pe baza de argila de la farmacie si o aplicam de 2-3 ori pe saptamana. Intr-o luna am scapat aproape de toate. Deci pudra de argila face minuni pe tenul acneic.

 2. As incerca si eu produsele acestea. Nu neaparat pentru cosuri dar pentru hidratare, luminozitate si stralucire, cu siguranta le-as folosi! Sa le folosesti cu drag!

 3. Din aceasta gama, am inceput sa folosesc fiolele si sunt waw, pielea este dimineata extrem de fina si de hidratata.

 4. coco spune:

  sunt produse din ce in ce mai bune, sper sa se dezvolte si in continuare, pe vremuri numai pe ei ii aveam!

 5. Paula Ion spune:

  M-ai facut curioasa in privinta acelei masti negre, o voi cauta si eu. Mersi de recomandari.

 6. anasylvi spune:

  Eu nu prea am avut probleme cu acneea, dar este intotdeauna bine de stiut ce produse au efect. In general sunt multumita de produsele Farmec.

 7. Chiar cred ca mi-ar fi de folos aceste produse. In perioada aceasta chiar am nevoie sa ma ajute, tenul meu e foarte pretentios.

 8. Deoarece am tenul mixt spre gras nu mi se potriveste aceasta gama, dar in schimb au alte produse cosmetice care mi se potrivesc manusa.

 9. Mihaela spune:

  Eu am folosit multe produse de la Farmec de-a lungul timpului dar noua gama nu am incercat-o inca. Cel mai mult ma tenteaza apa micelara cu argila.

 10. Ioana spune:

  Si eu ma lupt cu acneea, asa ca am sa incerc si eu produsele acestea, sa vad daca vor functiona si in cazul meu.

 11. Ioana M. spune:

  O sa le trec pe lista pentru un prieten care are probleme cu acneea, poate vor fi la fel de bune si pentru el. Multumim pentru postare!

 1. iunie 6, 2019

  […] pliante și o revistă Gerovital. Nu e prima oară când iau contact cu produsele Gerovital, gamă Farmec (firmă consacrată de cosmetice de la noi din țară), așa că știam deja că sunt calitative. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *