• Fără categorie
 • 27

Înainte să te cunosc – Jojo Moyes

27 Responses

 1. Adriana Ivan spune:

  Ce frumoasă pare! Iar descrierea ta e grozavă! Felicitări ! 🙂

 2. Offf, o vreau si euuuuu . Pana o iau ma delectez cu recenzii 🙂
  Scurta recenzia ta dar bine punctata.
  Uneori ma intrebam daca este chiar ata de buna pe cat se tot spune.

 3. Eu am citit cartea si am vazut si filmul. Cu toate ca mi-a placut foarte mult nu pot spune ca m-a impresionat pe termen lung. Când am terminat cartea am fost furioasă pe el, dar după ce am vazut filmul am început să îl înțeleg pe Will.

 4. Mie mi s-a părut mai drăguț filmul, am râs, dar mi-au dat si lacrimile la final. Cartea mi-a placut, dar cred ca am terminat-o de citit intru-un moment prost (după ce am terminat-o am aflat ca mi-a murit o matusa foarte tânără care îmi era ca o soră ) si de aceea am rămas cu un gust amar.

 5. Intre timp am citit cartea 🙂 . Mi-a placut foarte mult, o poveste trista dar realista ( din pacate, exista astfel de cazuri) . Eu l-am inteles pe Will si nu l-am judecat deloc pentru decizia luata.
  Nu stiu de ce dar pe mine aceasta carte nu m-a marcat atat de mult incat sa imi dea lacrimile. Astept sa vad si filmul (dupa o pauza de la lectura 🙂 ).

 6. De foarte mult timp imi doresc ambele carti ale lui Jojo Moyes. Sper sa am ocazia sa le citesc! Felicitari pentru recenzie!

 7. maria ancuta spune:

  Am citit aceasta carte in engleza pentru ca nu am mai rezistat pana sa apara la noi si mi-a placut tare mult

 8. Ciprian S spune:

  Frumoasa recenzie

 9. Oana spune:

  Mi-a plăcut extrem de tare acest roman, deși eu am plâns spre final… Mă așteptam, dar tot a fost extrem de trist… Felicitări pentru recenzia minunată! ?

 1. februarie 21, 2018

  […] Jojo Moyes am făcut prima oară cunoștință când am citit Înainte să te cunosc, o carte foarte bună, cu o poveste de dragoste inedită. Mi-a plăcut stilul ei, așa că am citit […]

 2. februarie 21, 2018

  […] Jojo Moyes am făcut cunoștință când am citit Înainte să te cunosc (recenzia aici). Știam deja că e o autoare care transmite emoție, asa că am fost curioasă să citesc și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *