Mami, nu vreau să cresc! – Aventuri de mămică

You may also like...

11 Responses

 1. Dana spune:

  Dragul de el! ???

 2. Eva Anca spune:

  Doamne, cât de dulce e! Și mie mi-a fost teamă când urma să înceapă Denisa grădinița, dar a fost super ok. Ba chiar râdeam cu părinții că mai pățeam să plângă copiii când voiam să îi ducem acasă, că s-ar mai fi jucat. Lucrând acasă, se nimerea să ajung prima dintre părinți la grădiniță, iar Denisa mă certa că iar am ajuns prea repede.

 3. Adriana spune:

  Mare și adorabil. Pupici mulți și multă distracție la glădi.

 4. Secretele frumusetii spune:

  Dragul de el, e atât de scump. Odată cu povestirea ta îmi amintesc cât de derabdatoare eram și eu să cresc, sa pot încalță pantofii mamei, sa pot îmbracă hainele ei , sa pot face ce vreau. Îmi imaginam ca atunci când voi creste v-a fi cea mai tare chestie care mi s-ar putea întâmpla. Iar acum, ca mult altii as vrea dacă as putea înapoi in timp sa ma mai bucur de toate .

 5. Rokolla spune:

  Sunt absolut adorabile aceste replici.

 6. Ce copil frumos! sa-ti traiasca si sa te bucuri de el…! si sa ne mai scrii despre nazdravaniile lui!

 7. Simona spune:

  E asa simpatic cel mic!! Are niste idei la care nu te-ai gandi niciodata. ??

 8. Georgiana Neagu spune:

  Ce baiat frumos ai! E tare simpatic!

 9. Georgiana Neagu spune:

  E tare dragut îmbrăcat asa! Îmi plac ideile lui! A stiut sa-si liniștească noua colegă!

 10. Asaftei Simona spune:

  Este un scump și îți dă niște explicații de rămâi mască ,bravo lui că de acuma este băiat mare .A mea asta mică ,a mers și anul trecut la grădi ,tot a sclifosit ea puțin ,dar nu la început de an ,ci după ce s-a schimbat doamna care era și a venit alta ,nu o agreea deloc pe cea nouă ,dar după au stat acasă și a intrat online .Acuma este al doilea an și este învățată cu grădinița și plus că are și o doamnă care îi place ei .

 1. ianuarie 13, 2020

  […] de ce stelele sunt așa de departe, de ce nu înțelegem animalele. Bineînțeles, ca orice copil ghiduș și hiperactiv care se respectă, vrea să ne jucăm cu el cât mai mult. Doamne ferește să o […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *