O casă fără perdele e o casă goală

You may also like...

10 Responses

 1. Cotic Maricica spune:

  Ma bucur ca ai ajuns la concluzia ca mult mai frumoasa este o cameră cu perdele decât fără si fața de masă este la fel de importanta.

 2. sa sti ca ai mare dreptate, si eu in ziua cand le spal le si pun:))) nu suport casa goala!

 3. coco spune:

  acum ce sa zic? chestie de gusturi, eu nu mai am perdele de vre-o 5-6 ani! in schimb am niste draperii verticale foarte frumoase!

 4. Lamiita Petre spune:

  Si eu sunt mai de moda veche si sunt adepta perdelelor si adraperiilor. Am impresia ca da alt aspect camerei, mai intim, mai primitor.

 5. Mihaela spune:

  Sunt de acord cu tine ca o casa fara perdele arata ca o casa goala si tocmai din acest motiv eu una imi cumpar cate doua randuri de perdele. Tocmai mi-am luat un rand cu flori si unul cu fluturi.

 6. Mihaela Curea spune:

  Eu nu prea am perdele, mai mult am optat pentru sistem roman, imi place să intre lumina și soarele în casă. Doar la dormitor am optat pentru perdea, mi se pare mai romantic.

 7. Alexa Carmen spune:

  Perdele ca perdele, ca nu îmi place fără ele. Dar cu fata de masa e mai special. Poate fi și fără, dacă masa-i mai altfel. Nu?!

 8. Simona spune:

  Si eu apelez la perdele. Mi se par tare faine! ^_^ Chiar pare goala casa fara ele. ??

 9. Rokolla spune:

  Eu pun mare pret pe perdele pentru ca am impresia ca pun o aprenta tare interesanta pe camera. Am vazut si eu niste modele tare interesante pe Somproduct. Chiar am si eu cateva modele in plan

 10. Ioana M. spune:

  Fața de masa mai poate lipsi poate, dar fara perdele chiar consider ca e o casa goala, ma amuz acum fiindca ma gandesc ca e ca si cum as fi eu goala :)))
  Dupa ce se spala imediat inapoi cu ele, pur si simplu nu as putea fara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *