Părinții sunt și ei furioși. Nu și părinții perfecți, bineînțeles!

You may also like...

18 Responses

 1. Adriana Ivan spune:

  Așa e! Din păcate ne mai și înfuriem…

 2. Eva Anca spune:

  Foarte interesant cred că a fost. Într-adevăr, pe Facebook toți sunt perfecți.

 3. Emilia spune:

  Si eu am invatat sa nu mai iau decizii la nervi, decizii pe care sigur le voi regreta. Copiii pot sa fie dificili uneori, dar trebuie sa gasim calmul de fiecare data. Poate am fost si noi asa cand eram mici :))

 4. Ma bucur ca, dacă ai conștientizat ce se întâmplă, ai și făcut ceva în aceasta privință. Frumoase metode de combatere a furiei.

 5. Ma bucur pentru tine ca ai avut ocazia sa participi la acest seminar, uneori și eu sunt furioasă și încerc sa ma controlez atunci când sunt în fața piticilor! Uneori îmi iese, alteori nu!

 6. Dream big little girl spune:

  De un astfel de seminar as avea si eu nevoie! Cateodata si eu sunt extrem de nervoasa, in special cand imi raspunde cea mica sau trebuie sa repet acelasi lucru de 10 ori

 7. ellafairytale spune:

  Daca nu te enervezi intr-o zi cu cei mici de vreo 100000 ori clar nu faci ceva bine :)) Ideea e ca trebuie sa ne gestionam mai bine emotiile, si uneori nu ne iese. Fain acest seminar, as avea si eu nevoie de el.

 8. Mihaela Curea spune:

  E buna si furia pentru ca astfel reusim sa ne eliberam de stres.

 9. unblogcolorat spune:

  Furia se poate exprima in diverse moduri, trebuie sa il gasim pe cel mai ok astfel incat sa nu ii facem rau copilului. Eu, de exemplu, sunt foarte nervoasa cand intru in spm :)) nu vorbeste nimeni cu mine in perioada aia :))

 10. Nu-i nimeni perfect, nici macar parintii. :))

 11. Simona spune:

  Foarte interesant seminarul! Asa este, orice om indiferent de varsta poate fi furios.. Mai ales un parinte care e asa stresat. ??

 12. Cred ca fiecare etapa a copilariei are anumite parti pe care noi ca si parinti treuie sa stim sa le gestionam corespuzator.

 13. Chiar ar trebui sa iau parte si eu la o astfel de discutie. In ultimul timp imi ies din pepeni prea repede.

 14. Mirela Marin spune:

  Ce bine că ai reușit să mergi la seminarul acesta!
  Într-o lume ”nebună, să fii cel mai calm om din lume și tot nu ai cum rezista.
  Să realizăm că suntem normali și să conștientizăm că avem nevoie de ajutor de felul celui oferit de seminarii, este o normalitate.

 15. Oprea Carmen spune:

  ce sa facem? ne mai infuriem, numai ca si la furie trebuie sa fim atenti cum ne comportam si ce spunem!

 16. Rokolla spune:

  Din pacate nu pot fi zen la toate traznaile facute si stiu ca ma enervez. Poate ca ar trebui sa ma invat si fiu si eu mai tolenranta

 17. Sunt perfect de furioasa in zilele cand sotul ajunge acasa la ora 15, revine la munca la ora 19 pentru tura de noapte si ajunge acasa la 8 dimineata. Nu m-am obijnuit eu cu acest program haotic, dar copiii. Basca au reinceput sa faca pipi in pat. In toate paturile… Deci care este acea tehnic amununata?!

 1. martie 18, 2021

  […] mi-am dat seama că nu mă văd făcând nimic altceva pe termen lung și de atunci am început procesul de învățare, (auto)cunoaștere și totodată am descoperit și dragostea pentru oameni și pentru a-i ajuta. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *