Produse profesionale Regivero pentru un păr sănătos

You may also like...

27 Responses

 1. eu am folosit exact samponul pentru matreata si bine am facut! face o treaba super buna! il alternez cu altul, pentru cadere, si sunt acoperita din toate partile!

 2. Ioana spune:

  Si in cazul meu au functionat de minune aceste produse. De putin timp am inceput o noua cura si iar am o multime de firicele zburlite in varful capului, semn ca inca se regenreaza.

 3. Deyutza spune:

  Am probleme cu caderea parului, chiar sunt curioasa de ce pot face si aceste produse

 4. Mihaela spune:

  Am mai citit despre ele si vreau sa-mi iau si eu samponul impotriva matretii daca cel pe care il am acum nu va da rezultate.

 5. Lamiita Petre spune:

  Am tot citit despre produsele Regivero, cred ca m-am inscris si la unul sau doua concursuri pe FB, poate am noroc sa le incerc. Oricum, de ceva timp este in atentia mea. Multumim pentru impresii.

 6. Eu le am oferit cu drag persoanelor care aveau nevoie, la mine nu ar fi functionat si am zis ca n are rost sa le stric aiurea.

 7. Mirela Marin spune:

  Am primit Regivero loțiunea împotriva căderii părului pe care o folosesc de aproape o lună.
  Cert este că părul nu mai cade atât de tare dar pare cam încărcat sau nu știu, ceva e altfel, nu mai este suplu , mătăsos.
  Asta am observat eu, dar voi vedea după ce termin tratamentul cum va mai fi.

 8. Cred ca le voi incerca si eu…varianta pentru caderea parului o vreau si eu 🙂

 9. Rokolla spune:

  Si eu tot aceste 2 produse le-am folosit. Am vazut schimbari si spun asta dupa ce am terminat tot samponul. Chiar este un produs eficient si sa stii ca si eu am fost reticenta

 10. Pentru caderea parului am folosit niste fiole foarte buna si inca se regenereaza firul de parul. Exista produse care chiar pot face minuni.

 11. violeta balaban spune:

  am si eu aceste produse, insa nu pot spune mare lucru, poate s-a mai ameliorat dar tot cade

 12. Doina Racoti spune:

  Loțiune pentru regenerarea părului
  Șampon împotriva căderii părului
  Loțiune împotriva căderii părului
  Astea trei mi-ar trebui si mie.

 13. Corina spune:

  As dori sa le incerc si eu. As incepe cu samponul impotriva caderii parului. Am o mare problema de vreo cativa ani si nici n-am gasit pana acum solutia!

 1. septembrie 3, 2019

  […] ce a încercat o mulțime de soluții pentru stoparea căderii părului și regenerare care nu prea au dat roade, ne-am dat seama că mascarea este singura soluție. Și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *