Rețetă covridogi (crenvurști în aluat)

You may also like...

46 Responses

  1. Ha ha. Nu acelasi lucru se poate spune si la mancat. E clar ca, daca ii fac sambata domnului Dragomir asa ceva, nu se lasa pana nu mananca tot. Sunt produsul lui preferat de la patiserie. Promit sa incerc reteta. Evident ca tu vei fi de vina daca nu imi iese.

  2. Şi mie îmi plac covridogii, dar nu m-am gândit niciodată să îi prepar chiar eu. Arată delicios! Mulțumim pentru rețetă!

  3. Cotic.maricica spune:

    Vai de mine ce tentant arată ?Vreau si eu!+

  4. Am incercat reteta la sugestia ta. Foarte buni.

  5. Mihaela Curea spune:

    Vai, să nu vadă soțul meu rețeta ta ca să o mă pună la treabă! Arata tare bine!

  6. Vai, cat de bine arata!! Ce pofta mi.ai facut!!

  7. Andreea Boitan spune:

    Data viitoare când ne vedem sa îmi faci covridogi cu cârnați picanti 😀

  8. Aluculesei Brindusa spune:

    arata tare bine si sunt sigura ca sunt absolut delicioase,mai ales cand sunt calde si miros divin!

  9. Alina spune:

    Vreau si eu :), mi-ai facut pofta si chiar vreau sa fac si eu.

  10. paula sosoi spune:

    ce simplu sutn de facut! ma gandeam ca daca as pune si niset cascavl inauntru ar fi si mai gustosi, nu?

  11. DeyutzaBlog spune:

    Seara asta am dat numai de mancare si eu nu mai pot de foame … e ora 12 noapteaa

  12. Diana Ion spune:

    Imi plac foarte mult covridogii, in fiecare zi iau de la covrigaria de langa job. Pur si simplu nu ma pot stapani 😀

  13. Mihaela spune:

    Eu cand trec pe langa covrigarie mai mereu imi iau si cate un covridog. Am mancat si facuti in casa de o prietena foarte buna si sunt intradevar deliciosi si satiosi.

  14. sa stii ca-n we sunt sanse mari sa fac! daca ai zis ca ies si covrigi din aluat… cu niste sare grunjoasa pe deasupra… de cand caut asa ceva si nu gasesc!

  15. Andraxela spune:

    Ce bine arata! Cu siguranta sunt mult mai buni fata de cei pe care ii gasim la orice colt de strada. Tentanta reteta 🙂

  16. Musai trebuie sa incerc si eu reteta asta! Multumesc pentru inspiratie si recomandare si am sa iau in calcul sa nu uit de cascaval.

  17. Vyo Vyoleta spune:

    Și eu in cumpăr de fiecare data covridogi, dar acasă nu am incercat sa ii pregătesc

  18. Doina Racoti spune:

    Minunati. Eu i-as face cu cabanosi

  19. Arata foarte bine si gustul cred ca e pe masura. Daca ma hotarasc sa fac intr-o zi sa fii sigura ca iti trimit poza sa-mi dai nota.

  20. Rokolla spune:

    Arata bine si cred ca sunt gustosi. Eu am av ut c ovrigarie si faceam acolo zilnic asa ca sincera sa fiu nici pofta nu-mi este. Covrigi as manca oricand

  21. Vai de mine, cat de apetisant arata. O sa notez reteta.

  1. august 13, 2019

    […] va ieși fie prea gros, fie prea crocant. Așa că mi-a trecut prin cap să fac aluatul fix ca la covridogi, pentru că știu că este perfect. Apa călduță (nu fierbinte, că opăriți drojdia) se […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *