Rețetă de gogoși pufoase cu zahăr vanilat

You may also like...

20 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Cat de delicios arata! Cand mai faci, anunta-ma sa deschid geamul. 😀

  2. Nicoleta Pahonea spune:

    In reteta pe care am facut-o azi se pune mai putin zahar in compozitia de 500g de faina,oricum sunt dispusa ca sa o incerc si pe cea prezentata de tine pentru ca arata foarte bine.

  3. Nu am mai mancat o gogoasa de cateva luni iar tu acum, dis de dimineata, mi-ai facut o pofta maaaaaaaaaaajora!!!

  4. carmen alexa spune:

    Mi-ai făcut mare pofta de gogoși 😍😍😍 o sa încerc și eu rețeta!

  5. Mihaela Curea spune:

    Chiar la gogosi ma gandeam si eu zilele acestea sa fac familiei, tare de mult timp nu am mai facut si toata lumea le adora.

  6. Toma Tantica spune:

    Eu nu prea am timp si de cate ori imi propun sa fac vine mama soacra si imi aduce,parca imi citeste gandurile

  7. yonella spune:

    Parca a trecut o vesnicie de cand nu am mai facut gogosi, totusi trebuie neaparat sa incerc reteta ta cand ma intorc in Craiova

  8. CRed ca au fost elicioase, o sa fac si eu zilele astea copiilor gogosi dupa reteta ta.

  9. Mihuț spune:

    Mulțumim de rețetă. Acum chiar îmi e pofta de gogoși.

  10. Gabriela spune:

    Cat de bine pot arata! Mi-as face si eu maine, tot in stilul asta american de gogosi ♥️

  11. Daniela Oţet spune:

    Arata tare bine gogosile facute de tine. Chiar mi-am facut pofta de câteva. Primesti musafiri?😂😗

  1. noiembrie 7, 2018

    […] Ca să fie cât mai bune plăcințelele cu brânză în ulei, e nevoie de un aluat fraged, pufos, care să se topească în gură. Eu folosesc aceeași rețetă de aluat ca la gogoși și o puteți citi AICI. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: