Rolul vitaminelor și multimineralelor în organism

You may also like...

13 Responses

 1. Asaftei Simona spune:

  Foarte bune aceste vitamine și multiminerale pentru organism ,nu am avut probleme să stau prin spital ,doar atunci când am născut fetițele ,dar este bine să ne informăm și să prevenim din timp unele probleme acolo unde este cazul .

 2. Lorena Anamaria Zamfir spune:

  Este foarte important sa avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi!
  Mulțumim pentru prezentare!?

 3. Eva Anca spune:

  Foarte util articolul. Chiar sunt foarte importante vitaminele si multimineralele pentru sanatate.

 4. Cereces Loredana spune:

  Asa e,trebuie sa avem grija ca sa nu ne lipseasca vitaminele din corp!Eu incerc cat pot sa.mi iau vitamine din fructe si legume!

 5. Anghelina Irina spune:

  Cu siguranță sunt foarte importante atât fructele cât și legumele, de aceea încerc pe cât posibil să gătesc sănătos și să îmi învăț copiii sa le consume și crude

 6. Rolul vitaminelor este esential pentru organism, as spune chiar vital. Si eu incerc pe cat posibil sa imi iau sursele de energie din legume si fructe, doar ca nu intotdeauna reusesc. Atunci cand situatia o cere, apelez la suplimente alimentare. Intotdeauna cu succes. La mine carentele sunt de calciu si magneziu. Multumesc pentru articol!

 7. Dana spune:

  Într-adevăr, foarte importante! Un articol informativ și util. Folosesc zinc și magneziu regulat, precum și complexe de vitamine și minerale.

 8. Mai iau din cand in cand suplimente alimentare deoarece dieta mea nu-i perfecta.

 9. Simona spune:

  E important sa tinem sub control nivelul vitaminelor din corp. Suplimentele sunt foarte de ajutor, dar e bine sa le luam doar la nevoie si poate pe perioade scurte.

 10. Rokolla spune:

  Sa stii ca si eu am inceput sa iau ceva vitamine dupa ce m-am lovit de ceva ameteli

 11. Adriana Ivan spune:

  Știam că sunt foarte importante. Cred că aș avea nevoie, sigur sm unele lipsuri.

 12. Denisa spune:

  E important sa ne facem analize constant sa vedem daca avem carente si sa le rezolvam. Vitaminele si mineralele sunt foarte importante in corp.

 1. noiembrie 28, 2022

  […] am zis că mai bine îmi iau o cremă care să mă ajute. Am optat pentru crema anti cearcăn cu vitamina C de la Biocher. Aceasta promite să reducă cearcănele și pungile de sub ochi, să redea […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *