Șosetăria mi-a pregătit ciorapii cu buline și inimioare. Moșul poate sosi!

You may also like...

15 Responses

 1. Luca Raluca spune:

  Sunt tare dragute sosetele lor, chiar au imprimeuri interesante.

 2. Ana Maria spune:

  Nu am auzit pana acum de Sosetaria, dar o sa arunc un ochi pe la ei

 3. Vorba Anei Maria, nu am auzit de Sosetaria, insa voi arunca un ochi, m-ai facut foarte curioasa si chiar mi-ar placea sa port ceva unic de sarbatori si nu numai!

 4. Mihaela spune:

  Imi place foarte mult cum te-ai imbracat, foarte eleganta si stilata. O sa intru pe site sa imi iau si eu cateva perechi de sosete ca mai e pana la Craciun.

 5. dresurile sunt dragute, dar sosetele din dres… nu, nu-s pentru mine. si mai ales nu pot fi atat de curajoasa ca tine, sosetele cu pantofi nu o sa le port in veci 😀

 6. coco spune:

  hmmm, cred ca vreau si eu :)… am unele tare frumoase dar sunt cam groase si nu merg oricand, din acestea finute nu am decat o pereche rosu cu negru dar vreau cu buline!

 7. Imi luam si eu ciorapi si sosete de la Sosetaria, au modele si culori frumoase.

 8. Mirela Marin spune:

  Frumoase șosete, de ciorapii cu buline, nu mai spun, m-ai dat gata.
  Ținutele sunt bine alese, ți se potrivesc perfect iar ciorapii desăvârșesc stilul.
  Abia aștept să ce combin și eu.

 9. Eu am auzit doar de la voi, de pe fb, dar nu stiam de ei, mie mi plac maxim modelele asa mai dragute de sosete, mi se par bune si de cadou.

 10. WOW! Arata extrem de sexi in pantofii rosii! Sa ii porti cu drag, de fiecare data! Nu auzisem de Sosetaria! Cred ca voi deveni fan in curand, am facut deja o comanda maricica! Merci de recomandare!

 11. Rokolla spune:

  Sunt tare frumoase sosetutele si se vad tare frumos pe picior. Imi place cum se vad sosetutele

 12. Paula Ion spune:

  M-ai dat gata cu sosetutele cu inimioare. de fapt toate sunt foarte frumoase si cred ca mi-ar placea si mie vreo 2-3 seturi 🙂 Sa le porti cu drag

 13. Imi plac mult sosetele de la Sosetaria, au modele deosebite dar sunt si calitative.

 14. Ioana M. spune:

  Nu am auzit de “Sosetaria” pana acum, dar “Sunt primii ciorapi, după foarte mult timp, care stau acolo unde îi pui. Nu a mai trebuit să stau mereu să îmi ridic ciorapii și nici nu am ajuns cu ei rupți acasă, după prima purtare. ” ma face sa caut si eu niste modele pe acolo… mereu mi se rupeau sau trebuia sa stau sa trag in sus de ei :))))

 1. iunie 10, 2019

  […] șosetele și dresurile pe care le-am primit în toamnă sunt intacte și încă le port. Aici v-am povestit despre acea […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *