Tratamente de ultimă generație considerate adevărate miracole

You may also like...

12 Responses

 1. Emilia spune:

  Din fericire medicina a evoluat in ultimii ani si inca evolueaza. Sa speram ca in viitor orice boala va putea fi tratata.

 2. Rokolla spune:

  In momentul in care am fost insarcinata m-am interesat si eu de acest subiect si consier ca persoanele care au un buget peste medie nu ar trebui sa stea pe ganduri si sa le recolteze

 3. Dana spune:

  Foarte interesant si plin de informatie articolul. Desi am auzit de celulele stem – aceste celule minune care revolutioneaza medicina, nu am aprofundat subiectul. Sa speram ca, cu ajutorul acestora, multe boli netratabile isi vor gasi leacul.

 4. Mihaela spune:

  Stiu ca acum exista varianta de a preleva la nastere celule stem pentru a le putea folosi mai tarziu in cazul unei boli grave, dar trebuie sa ai un buget destul de mare pentru asta, fiindca implica costuri pe termen lung.

 5. ma bucur mult sa vad ca si sanatatea capata alte valori si ca studiile soct la iveal noi si noi metode de tratament,de vindecare,de regenerare.

 6. Mihaela Curea spune:

  Ma bucur ca tehnologia si pasiunea medicilor avanseaza tot mai mult spre beneficiul nostru.

 7. Tehnologia face progrese mari de la un an la altul. Din pacate si bolile 🙁

 8. Si pe mine m-ar tenta ideea de recoltare!

 9. Camelia C. spune:

  Eu am nascut in strainatate. Acolo majoritatea mamicilor opteaza pentru recoltarea celulelor stem. E o metoda de asigurare, cred, cu toate ca nu stiu cata lume ajunge sa le foloseasca mai apoi.

 10. Cred ca recolatarea celulor stem este o metoda buna de asigurare pe viitor. Insa nu stiu cati dintre noi isi permit o astfel d eprocedura, care in anumite cazuri pot salva viata.

 11. Paula Ion spune:

  Recoltarea de celule stem este cu siguranta un mare avantaj, din pacate nu am facut la niciunul dintre copii 🙁

 1. mai 28, 2019

  […] una dintre cele mai valoroase astfel de soluții este reprezentată de potențialul regenerativ al celulelor stem. Luând în considerare abilitatea acestora de a substitui nu doar precursori ai liniilor celulare […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *