Unde te grăbești așa? Mai fii copil!

You may also like...

21 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Cata, m-ai facut sa plang, zau! Desi a mea e mai mica, o vad cu creste de la o zi la alta si ma intreb unde au zburat toti anii astia. Ieri schimbam scutece si azi vorbim despre baieti care ii plac. Efectiv, au zburat toti anii de cand o am, de parca am apucat doar sa clipesc si gata, e mare! Si exact asta am simtit si din cuvintele tale.

 2. Adriana spune:

  Chiar asa e, cresc repede și devin domnișoare. Aceleași sentimente mă încearcă și pe mine când mă uit la Maia cum se aranjează. Șoc când a cerut de la iepuraș cercei, în loc de jucării.

 3. Dana spune:

  Timpul trece ca nebunul, din păcate. Ieri fetițe, azi domnișoare în devenire. Să fie sănătoasă, înțeleaptă și să aibă parte de o viață bună! Frumos și emoționant articol, cu toate că nu am copii.

 4. Ai mei au făcut sâmbătă 3 ani. Dar au părut cat 6. Și mă întreb când vor pricepe macar jumate din ce spun. Am impresia că mă cert pe mine in oglinda.

 5. Illusion spune:

  Sincer nu știu unde ne grăbim cu toții să creștem. Când eram mică voiam să fiu “domnișoară cu tocuri”, acum aș vrea să fiu copil… Pfff și mă uit la nepoțica mea și o văd că și ea se grăbește la fel…

 6. Nela spune:

  Eu ce să mai spun, Cătălina! ? Diana a împlinit luna trecută 14 ani. Ai văzut-o. Deși eu tot mică o văd, ea este pregătită să accepte transformarea: machiaj, tocuri, parfumuri, primul prieten… Încă se mai cuibărește în brațele mele ( “Vreau să mă ții la pieptul tău, mama!” îmi spune înconjurându-mă cu brațele și punându-și capul pe umărul meu). Mă umple de fericire gestul ei, dar îmi dau lacrimile la gândul că au crescut atât de repede și că nu voi mai avea parte mult timp de astfel de manifestări. Andrei împlinește 19 ani. E bărbat, dar, când nu-l vede nimeni, mă ia în brațe și-mi spune “Te iubesc, mami!”

  • O DOAMNE!! Câtă dreptate ai! Am și eu 2 fete, una de aproape 14 și una de aproape 9. Mă uit la ele, în special la cea mare și nu-mi vine a crede că e a mea!! Mai ieri era o mogâldeață care nu mă lăsa să dorm iar azi a intrat în posesia rimelului și luciului de buze, le folosește rar ce-i drept dar asta doar ptr că eu, mama, o țin din scurt și-i spun la fel:„ unde te grăbești așa, mai rămâi copil“ . Cea mică e doar o joacă continuă, nu s-ar mai opri. Când sunt mici nu mai cresc mari iar când sunt mari, parcă mai bine era când erau mici???

 7. Almona spune:

  Toți copiii se grăbesc să crească. Când eram.la școală, voiam să fiu la liceu să port pantofi cu toc. Când eram.la liceu, voiam.la facultate să-mi fac unghii roșii și ochii cu creion
  Acum vreau la grădiniță.

 8. Mirela-Carmen spune:

  Asa-i spuneam si eu fetei mele. Astazi, imi spune ca ar vrea asa mult sa mai fie copil. Dar timpul i-a ascultat dorinta de a creste mare… si a trecut repede.

 9. Chivu Liliana Claudia spune:

  Timpul trece repede! Ce fetita frumoasa ai!

 10. Ana Maria Chiperi spune:

  Din păcate timpul trece prea repede… Emoționant articol!

 11. Otilia Dima spune:

  Da, tare mai trece repede timpul acesta. Si eu ma uit la fetita mea si nu imi vine sa cred dintr-o gâlmă mică ce mult a crescut deja. Sunteti foarte frumoase amândouă, iar rucsacul este foarte frumos. M-am uitat si eu pe site la el.

 12. Raluca Anghel spune:

  Ce frumos! Si eu vreau a mea sa fie mica, parca foarte repede creste. Totusi ma bucur sa o vad mare si sa i fiu alaturi ❤

 13. Dream big little girl spune:

  Ei se grabesc sa fie mari, noi tanjim sa mai fim ca ei! Imi aduc amjnte ca si eu imi doream sa cresc mai repede, acum as da anii inapoi!

 14. Cotic Maricica spune:

  Într-adevăr de la o zi la alta, Amira e o frumoasă domnișoară! Sa fie sănătoasă și fericită ❤

 15. Adina spune:

  Foarte emotionant mesajul tau, Catalina! Am si eu doua fetite mici si ma bucur atat de mult de aceste momente fericite, cand inca sunt mici si nazdravane.

  Multumesc!
  Adina

 16. Ioana Vlad spune:

  Anii trec si nu ne bucuram indeajuns de ei. Si baietii mei au crescut si as vrea sa incetinesc timpul daca se poate, sa ne mai bucuram impreuna d ecopilarie.

 17. Manuela Stanica spune:

  Uff! Emotionant articol!?M-ai facut sa plang gandindu-ma ca si eu am doi baieti si nici nu imi dau seama cand au trecut 5ani. Sa te bucuri de copii,sunt adorabili!

 18. Alina spune:

  Am citit articolul tau si mi-am sunat baiatul ca mi se facuse dor de el. Frumos sau nu, toti crestem. Imporatnt este sa nu uitam copilaria si sa o pastram in suflet mereu.

 1. iunie 14, 2019

  […] Dar, trebuie să recunosc că întind mâna des după el și îmi place maxim. Să nu mai zic de Amira, care nu s-a mai despărțit de rucsacul ei, de când l-a […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *