Rețetă spaghete bolognese cu paste și sos de roșii bio

You may also like...

14 Responses

  1. A trecut ceva timp de cand n-am mai facut niste paste bolognese, dar mi-ai dat o idee foarte buna de preparat pentru astazi.

  2. Eu nu am facut niciodata dar ma pun si eu sa fac, neaparat, ca arată delicios si mi.ai facut pofta!! Sunt curioasă de sosul acela si nici paste fara gluten nu am incercat pentru ca am avut impresia că nu sunt gustoase.

  3. Mihaela Curea spune:

    Nu am mai mancat paste de foarte mult timp, dar ma pastrez pentru cele mai bune paste in vacanta in Italia!

  4. Toma Tantica spune:

    Nu sunt fan paste dar e o idee excelenta pt gatit,preparatul tau arata ft bine!

  5. Corina spune:

    Eheee!!!
    Sunt la cura dar maine cu siguranta am sa pregatesc pentru familia mea aceasta reteta! Multumesc de idee!

  6. Nicoleta Pahonea spune:

    Exact acelasi procedeu folosesc si eu cand fac acesta reteta.Suntem fan paste toata familia.

  7. Eu ador pastele, asa caaaa m ai cucerit, deja mi foame.

  8. pastele sunt printre preferatele mele – bolognese, carbonara, diverse inventii, ba chiar si salata de paste cu de toate… le mancam in orice forma si la orice ora

  9. Mihaela spune:

    Eu prefer pastele arabiatta pentru ca sunt simple, doar cu sos de rosii, dar mai mananc si bolognese atunci cand merg in vizita la prietena mea care le prepara cu ciuperci si porumb.

  10. paula sosoi spune:

    Mie imi place orice sos de paste, imi plac si cele mai complicate, imi plac pastele in general.

  11. Adevarul este ca sunt innebunita dupa paste!Sub orice forma 🙂 Multumim pentru reteta!

  12. Deyutza spune:

    Mancam si inainte paste, insa dupa vacanta in Italia am devenit niste mari ”macaronari” :)) Mss de reteta

  13. Prepar si eu din cand in cand, insa eu peste paste pun sosul si fiecare le amesteca cu furculita in farfurie. Eu una nu prea ma omor cu pastele… Am preparat ieri paste cu sos pesto, pe acelea le mananc cu placere.

  1. august 3, 2018

    […] am primit un pachet cu bunătăți. Am avut paste și sosuri de roșii, cu care am făcut spaghete bolognese, orez pentru risotto, pesmet, couscous, amestecul pentru pâine, dar și rondele de orez, biscuiți […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: