Un nou meniu Gamberetti și seri cu muzică live
În sfârșit, Gamberetti s-a redeschis. Pandemia asta ne-a cam furat din bucuriile vieții, inclusiv pe aceea de a merge în locurile noastre preferate, să mâncăm ceva bun și să ne relaxăm. Stând închiși în casă atâta timp am realizat cât de mult ne lipsesc aceste lucruri mărunte pe care le luam ca atare. Iar când am aflat că Gamberetti se redeschide, am apărut la ușă încă din prima zi, de pe 14 mai. Am descoperit aceeași oameni minunați, un nou meniu Gamberetti și muzică bună. Pe scurt, am avut o seară de vis.
Dar, să nu credeți că scăpați așa! Urmează un articol cu poze cu mâncare bunăăăăăă! Și bineînțeles că vă voi da toate detaliile, astfel încât să vi se facă poftă. Și să mergeți la Gamberetti, pe care îi găsiți tot pe str. Brăilei 163bis, într-un loc cochet și plin de viață.
Ce am mâncat din noul meniu Gamberetti?
Încep cu mâncarea, bineînțeles! Că tare bună mai este! De data asta, pe lângă preparatele clasice, pe care le luăm de fiecare dată, am încercat și chestii noi. Mie îmi place să încerc mereu chestii noi și dacă data trecută am gustat rață, acum am luat homar cu cartofi cu unt. Când eram mai mică, mergeam la pescuit de raci și îi adoram. Așa că știam cam ce gust va avea și homarul. Acea carne dulce, puțin gumoasă este absolut delicioasă. Homarul avea gust de unt și usturoi, iar cartofii ți se topeau în gură. Au fost preferații Amirei.
Pentru că Darius de fiecare dată vrea scoici (a se citi midii pane), am optat pentru un platou crocant. Acesta conținea midii, șalău în crustă de porumb, creveți în crustă de migdale, cartofi și două sosuri delicioase. Toate au fost senzaționale, iar creveții sunt printre alegerile noastre de fiecare dată.
Amira a optat pentru somon în crustă de susan alb și negru cu cartofi copți și sos. Somonul era făcut ok, dar nu aș putea spune că este peștele meu preferat. Prefer clar șalăul sau orice alt pește. Totuși, crusta era mișto tare, iar de cartofi nici nu mai spun.
Midiile Saganaki cu orez turcesc au fost alegerea lui Sorin și au fost delicioase. Midiile în sos picant s-au combinat perfect cu orezul care se desfăcea bob cu bob și bolul a fost curat cât ai zice pește. Sau midii…
Seri cu muzică live la Gamberetti
Ce ne-a lipsit tare mult cât Gamberetti a fost închis, a fost atmosfera de acolo. Mereu au seri cu muzică live, iar atmosfera este de vis. Când am fost noi, au cântat Florin Chiriac and The Hippie Band și au făcut-o atât de bine că am și dansat puțin cu Darius. Pur și simplu, aceste seri te fac să uiți de probleme și te relaxezi complet, cât timp savurezi bunătățile lor. Și să știți că nu au doar produse pe bază de pește și fructe de mare, ci și supe, carne și o mulțime de paste.
Până când vă vom face poftă cu alte preparate din noul meniu Gamberetti, vă invit să le faceți o vizită, dacă ajungeți prin Galați. Credeți-mă, merită!
👍🍰
Genial arată totul! Cu siguranță voi trece pe acolo dacă ajung la Galați.
Ce mâncare delicioasa au cei de la Gamberetti,mi.ar plăcea sa ajung vreodată acolo.
Sunt fericita să spun că nu am mâncat și nici nu o să o fac vreodată. Sunt curioasă totusi dacă au variante plant-based în meniu.
Wow, arata delicios. Nu am mâncat homar pana acum. Poate voi încerca. Și sper sa ajung și prin Galați. Trec și pe la ei cu siguranță.
Au niste preparate super bune si au evoluat enorm de cand erau langa mc! Eu am luat fish & chips si a fost excelent
Totul arata minunat acolo si chiar daca nu ma dau in vant dupa fructele de mare, nu as zice nu unei bucati de somon. 🙂
Mancarea arata delicios!
La cum ai descris atmosfera si prezentat deliciile din farfurie, cand ajung prin zona sigur voi face un popas in acest restaurant!
Un crocobaur din ăla ca in farfuria ta am mancat si eu candva, in Italia. Nu era rau, dar nici nu ma dau in vant dupa chestii de genul:))) altfel, ne bucuram cu totii ca revenim cat de cat la normalitate.
Wow, arată minunat mâncarea, vreau și eu la Gamberetti 🙂
Abia aștept să mergem împreună la Gamberetti. ❤️
Mi-ai facut pofta de fructe de mare, asa ca astazi gatesc midii in sos de vin, iar in portia mea adaug si niste usturoi pisat.
Ai facut numai alegeri interesante. Nu am mancat homar pana acum si poate ar fi interesant sa incerc. Gamberetti este unul dintre restaurantele mele preferate din Galati